Promoció de capacitats industrials

-PECT- Igualada Fashion Lab: Projecte Oficina de promoció de capacitats industrials per a l’atracció de fabricacions al teixit industrial de la comarca de l’Anoia (001-P-00423)

El projecte PECT-Igualada Fashion Lab integra 4 projectes que inclouen operacions relacionades amb la internacionalització, la transferència de coneixement i l’impuls de la formació d’alt nivell, la promoció de la creativitat, l’atracció de fabricacions (i de noves inversions), la millora ambiental i l’impuls de la indústria 4.0.  

Es centra, principalment, en l’àmbit de les indústries del disseny, que a la comarca de l’Anoia estan representades sobretot en el tèxtil i el cuir.

Es tracta d’un projecte finançat pel programa Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial impulsat per la Generalitat de Catalunya en el marc del programa operatiu FEDER Catalunya 2014-2020.

Membres: Ajuntament d’Igualada, Agrupació Catalana del Tèxtil i la Moda (MODACC), FITEX, Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, Ajuntament de Vilanova del Camí i Ajuntament d’Òdena.

Col·laboradors: Leather, Textile & Fashion Innovation Center (UdL).

Oficina de promoció de capacitats industrials per a l’atracció de fabricacions al teixit industrial de la comarca de l’Anoia
És un dels 4 projectes que formen el projecte PECT-Igualada Fashion Lab. Aquest projecte es planteja com una estratègia per seguir treballant en la consolidació i afiançament de les relacions ja existents entre tallers i marques del sector tèxtil moda de la comarca de l’Anoia, obrir noves relacions, aconseguir que d’aquestes relacions sorgeixi l’establiment de noves marques al territori i treballar per promoure les capacitats industrials de la comarca internacionalment i aconseguir clients internacionals.


              

Service Big
COL·LABORADORS

T'acompanyem en el teu projecte

Contacta'ns