Serveis
Des de FITEX assessorem i elaborem tota la documentació necessària que l’empresa tèxtil necessita per deduir-se el 12% de les despeses de la realització de mostraris a l’import de societats.
 
En data 23 de desembre, la Llei 4/2008, a l’article 35, introdueix modificacions a la Llei 23/2005 de 18 de novembre, llei que per primera vegada reconeixia els mostraris tèxtils com activitat d’innovació i en regulava el procediment per poder ser fiscalment deduïbles a l’impost de societats.
 
La Llei 4/2008 estableix que l’activitat d’innovació tecnològica inclou els mostraris tèxtils, de la indústria del calçat, del curtit, de la marroquineria, de la joguina, del moble i de la fusta, sempre que no puguin convertir-se o utilitzar-se per aplicacions industrials o per la seva explotació comercial.
 
Les despeses que es poden aplicar deducció són les relacionades directament amb l’elaboració dels mostraris produïdes durant l’exercici fiscal a declarar, que són: personal intern (disseny, patronatge...), col·laboracions externes (tallers externs que facin tasques de prototipatge), materials fungibles i immortalització del prototip.
 
Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.
 
captcha